Husblas

Husblas bliver også kaldt gelatine. Du bruger husblas, hvis du vil gøre noget flydende tykt eller stift. Du kan for eksempel brug husblas til at lave saft om til en slags vingummi. Først lægger du husblas i blød i vand, så smelter du den, og så kommer du den ned i varm saften. Når saften bliver kold, bliver den stiv, og så har du en slags vingummi. Du skal bruge husblas til for eksempel citronfromage.

Holdbarhed

3 år på hylden

Opbevaring

Opbevar husblas tørt i et køkkenskab eller en køkkenskuffe.

Retter med husblas

Citronfromage

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 20 min.

Skumfiduser

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 45 min.

Græskarbudding

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 4 timer

Arbejdstid: 30 min.

Fromage med vanilje og jordbærsovs

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 2 timer 30 min.

Arbejdstid: 20 min.