Honning

Bierne indsamler honning fra blomsterne. Honning er gyldent og det kan enten være fast eller flydende. Honning smager sødt. I stedet for honning kan du bruge ahornsirup.

Holdbarhed

1 år på hylden

Opbevaring

Opbevar honning tørt og mørkt, for eksempel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe.  Sæt ikke honning i køleskabet. Så bliver den hård og svær at smøre ud. 

Retter med honning

Kyllingespyd

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 25 min

Græshopper

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Burger med kimchi og teriyakisovs

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 45 min

Kålsalat med nordisk dressing

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min