1. Hjem >
  2. Leksikon >
  3. Mel, gryn og kerner >
  4. Mel >
  5. Durumhvedemel

Durumhvedemel

Durumhvedemel er en slags hvedemel. Det er hvidt, og smager næsten ligesom hvedemel. Durumhvedemel kan du for eksempel bruge, når du laver pasta. Du kan også bruge durumhvedemel, når du bager brød og boller. 

Holdbarhed

11 måneder på hylden

Opbevaring

Opbevar durummel tørt og mørkt, for eksempel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Her kan det holde sig i op til 1 år. Opbevar ikke durummel i direkte sollys.

Retter med durumhvedemel

Foccacia-boller

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 35 min

Italiensk påskebrød

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 150 min

Arbejdstid: 0 min

Durumrulle med oksekød

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 50 min

Arbejdstid: 50 min

Tjekkisk gullasch

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 85 min

Arbejdstid: 10 min