Opbevar butternut-græskar tørt og køligt. Det bedste er i et rum, der er 12 grader. Du kan også opbevare det i køleskab, men der er holdbarheden lidt kortere.

Butternut-squash græskar bliver også kaldt butternut squash eller butternut græskar. Den ligner en kæmpe stor jordnød. Den har en let gullig eller beige skal, og har orange kød indeni.
Skrællen er ret hård og bliver sej, når du tilbereder den. Derfor er det bedst at skrælle den. Start med at skære den over på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Fjern skrællen med en kniv eller en kartoffelskræller. Hvis du fx river butternut squash i en ret, kan du sagtens beholde skrællen på. Skallen bliver også blødgjort og gjort spiselig ved bagning eller ristning.
Du kan både koge, bage, mose, dampe og stege butternut-græskar.
SMAG: Nøddeagtig smag. Blød og cremet konsistens, når den bliver bagt.
8 måneder på hylden
5 måneder i køleskabet
Opbevar butternut-græskar tørt og køligt. Det bedste er i et rum, der er 12 grader. Du kan også opbevare det i køleskab, men der er holdbarheden lidt kortere.