Blandede rodfrugter

Blandede rodfrugter er grøntsager. Blandede rodfrugter kan bestå af alle slags rodfrugter, såsom rødbede, gulerod, pastinak, persillerod, knoldselleri, jordskokker med flere.

Rodfrugter er i sæson i efteråret og om vinteren. Man kan tit købe poser med blandede rodfrugter i supermarkederne, og de kan fås stort set hele året.

Rodfrugterne får forskellig smag, alt efter hvilken måde de tilberedes på.

De blandede rodfrugter kan blandt andet bruges til at lave hjemmelavede chips eller ovnbagte rodfrugtfritter. Man kan også bruge dem i gryderetter eller lave suppe af dem, og så kan de kommes i bagværk.

Holdbarhed

2 måneder i køleskabet (Uåbnet)

Opbevaring

Blandede rodfrugter skal helst blive i den pose, de er købt i, og lægges i køleskabet. De kan holde sig friske i køleskabet i op til 2 måneder.

Retter med blandede rodfrugter

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 50 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 70 min

Arbejdstid: 45 min