Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Find alle ingredienser frem.

4.

Læg bagepapir på to bageplader. Tænd ovnen på 180 grader.
Læg bagepapir på tre bageplader. Tænd ovnen på 180 grader.
Læg bagepapir på en bageplade. Tænd ovnen på 180 grader.

5.

Vask, og skræl gulerødder, pastinakker og selleri. Brug samme metode til pastinakkerne. Se videoen.

6.

Skær toppen af rodfrugterne. Skær rodfrugterne ud i stave på størrelse med en pommes frittes. Kom stavene op i en skål eller en stor frysepose. Se videoen.

7.

Hvis du bruger frisk timian, så skyl den i koldt vand. Se videoen.

8.

Hæld olie i skålen eller i fryseposen, og bland rodfrugterne med timian, salt og peber.

9.

Hæld rodfrugterne ud på bagepladen, og fordel dem. Sæt rodfrugterne midt i ovnen. Bag dem i cirka 20 minutter, til de er møre.

Næringsindhold per portion

Energi: 1133 kJ / 271 kcal

Protein: 8 %

Kulhydrat: 52 %

Fedt: 39 %

Heraf mættet fedt: 1,1 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Knoldselleri skære

Knoldselleri skære

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 150 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min