Babyspinat

Babyspinat er helt spæde blade fra spinatplanten. De smager mildt af spinat, og de kan oftest bruges i opskrifter, hvor der står, at man skal bruge spinat. Det er nemlig ofte dem, der står på hylderne i butikkerne.
Spinaten skal skylles grundigt før brug. Nogle butikker sælger babyspinat, der allerede er skyllet og klar til brug.

Babyspinat kan bruges rå i salatskålen, stuves eller koges. Det kan også bruges i ovnbagte retter som for eksempel lasagne eller ovnbagte pandekager.

Holdbarhed

5 dage i køleskabet (Uåbnet)

6 måneder i fryseren (Uåbnet)

Opbevaring

Babyspinat kan holde i 5 dage i en lukket pose i køleskabet. Det kan også fryses ned.

Retter med babyspinat

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 85 min