• Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  • Opskrifter
  • Leksikon
  • Kokkeskolen
  • >Opskrifter
  • >Leksikon
  • >Kokkeskolen
  • Favoritter
  • Om os
  • Kontakt
  1. >
  2. Leksikon>
  3. Grundsmage>
  4. Umami smag>
  5. Pasta og puré
  • Krydderier og krydderurter
  • Grundsmage
  • Grøntsager, svampe og bælgfrugter
  • Frugt og bær
  • Nødder og frø
  • Mel, gryn og kerner
  • Nudler, ris og pasta
  • Brød, boller og dej
  • Bagning og desserter
  • Mejeri og æg
  • Fisk, skaldyr og bløddyr
  • Kød og indmad
  • Fedtstoffer
  • Vand og drikke
  • Køkkenredskaber

Pasta og puré

(10 opslag)
  • Pasta og puré
  • Sovs og bouillon
  • Lagrede oste
  • Umami smag, øvrige

Hele flåede tomater (dåse)

Karrypasta (grøn)

Karrypasta (gul)

Karrypasta (rød)

Miso

Pesto (grøn)

Pesto (rød)

Sandwich-spread

Tomatketchup

Tomatpuré

GOCOOK.DK

Copyright Coop Danmark A/S 2021

Madpyramiden.dk Skolekontakten.dk Kemienidinhverdag.dk Opskrifter til børn
Facebook
Instagram
Youtube