- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Morgenmad>
- Morgenmad, øvrige>
- Yoghurt med mysli og kakifrugt
Yoghurt med mysli og kakifrugt
Samlet tid: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Sværhedsgrad: Nem
Spiser du også yoghurt med mysli til morgenmad? Har du også prøvet at spise yoghurt med frugt på? Kakifrugt smager mega godt ovenpå yoghurt, da den er sød og blød. Kakifrugt har en flot orange farve, og så mætter den godt. Så får du en god start på dagen.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til yoghurt med mysli og kakifrugt
Yoghurt med mysli og kakifrugt
8 dl. yoghurt naturel eller lignende
12 dl. yoghurt naturel eller lignende
4 dl. yoghurt naturel eller lignende
2 dl. mysli
2 dl. mysli
2 dl. mysli
2 kakifrugter
3 kakifrugter
1 kakifrugter
4 spsk. honning
6 spsk. honning
2 spsk. honning
Yoghurt naturel
Mysli
Kakifrugt
Honning
Køkkenredskaber til yoghurt med mysli og kakifrugt
1 decilitermål
1 spiseske
4 dybe tallerkener
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
Decilitermål
Spiseske
Dyb tallerken
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Yoghurt med mysli og kakifrugt:
3.
Fordel yoghurten i de dybe tallerkener.
4.
Fordel myslien på yoghurten.
5.
Vask kakifrugterne, og skær dem i tern. Fordel ternene på yoghurten. Se videoen.
6.
Top det hele med 1 spiseskefuld honning til hver portion, og server straks, så myslien ikke når at blive blød.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1117 kJ / 267 kcal
Protein: 17 %
Kulhydrat: 68 %
Fedt: 11 %
Kostfibre: 3 %
Kokkeskolevideoer