- Hjem >
- Opskrifter >
- Alt det andet >
- Desserter og drikke >
- Is og sorbet >
- Yoghurt-is med solbær
Yoghurt-is med solbær
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Lav dine egne ispinde til en varm sommerdag. Hvis du ikke har ispindeforme, kan du bruge engangskrus og stikke ispinde eller kraftige sugerør i. Fyld dem dog kun halvt op, så de ikke bliver for tunge.Opskriften giver 6 ispinde.
Tip: Du kan også bruge friske bær.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til yoghurt-is med solbær
Ingredienser
6 dl yoghurt
3 spsk. flormelis
6 tsk. solbærsyltetøj

Yoghurt naturel

Flormelis

Solbærmarmelade
Køkkenredskaber til yoghurt-is med solbær
1 decilitermål
1 spiseske
1 teske
1 stor skål
1 røreske
Forme til 6 ispinde

Decilitermål

Spiseske

Teske

Stor røreskål

Røreske
Sådan gør du
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 440 kJ / 105 kcal
Protein: 15 %
Kulhydrat: 55 %
Fedt: 31 %
Kostfibre: 0 %
Inspiration

Spansk dessert - is med olivenolie og havsalt
Sværhedsgrad: Medium
Samlet tid: 30 min
Arbejdstid: 18 min