Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Ymerdrys

3.

Tænd ovnen på 180 grader.

4.

Kom bagepapir på en bageplade.

5.

Kom alle ingredienserne op i en foodprocessor eller minihakker. Blend det til rugbrødet er på størrelse med krummer. Du bestemmer selv, om det skal være store eller små krummer.

6.

Kom det blendede ymerdrys op på bagepladen.

7.

Kom bagepladen i ovnen, og bag ymerdryssen i 10 minutter. Rør undervejs i ymerdryssen med en paletkniv, så det ikke brænder på.

8.

Hvis ymerdryssen ikke er blevet ristet tør og sprød efter 10 minutter, kan du skrue ned på 120 grader og bage det til det er sprødt og færdigt.

9.

Når ymerdryssen er bagt til sprøde krummer, er den færdig. Lad den køle helt af på bagepapiret, før du kommer det op i en lufttæt beholder.

Næringsindhold per portion

Energi: 330 kJ / 79 kcal

Protein: 9 %

Kulhydrat: 80 %

Fedt: 6 %

Kostfibre: 5 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min