
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Mellemmåltider>
- Bananpandekager
Bananpandekager
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Lækre, luftige søde bananpandekager, du kan spise morgen, middag og aften. Brug de lidt triste bananer med brune pletter på skrællen, de er nemlig mega søde og perfekte at lave pandekager med! Opskriften giver 14 små hapsere.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bananpandekager
Ingredienser
2 modne banan
2 æg
2 dl. havregryn
2 tsk. smør til stegning

Banan

Æg

Havregryn

Smør
Køkkenredskaber til bananpandekager
1 decilitermål
1 teske
1 tallerken
1 gaffel
1 mellemstor skål
1 kop
1 håndmixer
1 spiseske
1 stegepande
1 paletkniv

Decilitermål

Teske

Middagstallerken

Gaffel

Stor skål

Kop

Håndmixer

Spiseske

Stegepande

Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Mos bananerne med en gaffel. Kom den op i en skål.
4.
Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i skålen til bananerne. Gør det samme med det andet æg. Se videoen.
5.
Kom havregryn i skålen og pisk ingredienserne sammen med en håndmixer.
6.
Kom smør på en stegepande. Varm den op til middel varme. Brug en spiseske til at lægge flade klatter af bananpandekage-dejen på stegepanden. Der skal være god plads imellem dem, så du bedre kan vende dem. Du skal stege 14 pandekager i alt. Steg dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og gennembagte.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 351 kJ / 84 kcal
Protein: 17 %
Kulhydrat: 51 %
Fedt: 32 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer