
- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Morgenmad>
- Brunch>
- Bananpandekager
Bananpandekager
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Brug de lidt triste bananer med brune pletter på skrællen, de er nemlig mega søde og perfekte at lave pandekager med! De lækre, luftige søde bananpandekager, kan du spise morgen, middag og aften.
Opskriften giver 14 små pandekager.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bananpandekager
Bananpandekager:
2 modne bananer
2 æg
2 dl. havregryn
2 tsk. smør til stegning

Banan

Æg

Havregryn

Smør
Køkkenredskaber til bananpandekager
1 decilitermål
1 teske
1 tallerken
1 gaffel
1 mellemstor skål
1 kop
1 håndmixer
1 spiseske
1 stegepande
1 paletkniv

Decilitermål

Teske

Middagstallerken

Gaffel

Stor skål

Kop

Håndmixer

Spiseske

Stegepande

Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Bananpandekager:
3.
Mos bananerne med en gaffel. Kom den op i en skål.
4.
Slå et æg ud i et glas, tjek for skaller, og hæld det op i skålen til bananerne. Gør det samme med det andet æg. Se videoen.
5.
Kom havregryn i skålen og pisk ingredienserne sammen med en håndmixer.
6.
Kom smør på en stegepande. Varm den op til middel varme.
7.
Kom dejen på panden med en spiseske. Der er plads til 3-4 pandekager på panden af gangen. Der skal nemlig være god plads imellem, så de kan vendes.
8.
Steg dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og gennembagte.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 100 kJ / 24 kcal
Protein: 17 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 32 %
Heraf mættet fedt: 0,32 g.
Kostfibre: 3 %
Kokkeskolevideoer