1. >
  2. Opskrifter>
  3. Morgenmad>
  4. Bananpandekager

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Mos bananerne med en gaffel. Kom den op i en skål.

4.

Slå et æg ud i et glas, og hæld det op i skålen til bananerne. Gør det samme med det andet æg. Se videoen.

5.

Kom havregryn i skålen og pisk ingredienserne sammen med en håndmixer.

6.

Kom smør på en stegepande. Varm den op til middel varme. Brug en spiseske til at lægge flade klatter af bananpandekage-dejen på stegepanden. Der skal være god plads imellem dem, så du bedre kan vende dem. Du skal stege 14 pandekager i alt. Steg dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og gennembagte.

Næringsindhold per portion

Energi: 351 kJ / 84 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 51 %

Fedt: 32 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 200 min

Arbejdstid: 25 min