- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Wraps med laks
Wraps med laks
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 50 min.
Sværhedsgrad: Nem
Wraps er altid godt! Her får du en god blanding af lækker laks (det er bare en af de bedste fisk altså) toppet med alt det fyld, du kender. Så får den lige et twist med guacamole så den bliver ‘ræddi’ lækker. Haps.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til wraps med laks
Guacamole:
2 modne avocadoer
3 modne avocadoer
1 moden avocado
1 fed hvidløg
1 ½ fed hvidløg
½ fed hvidløg
½ lime
¾ lime
¼ lime
2 spsk. cremefraiche
3 spsk. cremefraiche
1 spsk. cremefraiche
¼ tsk. salt
½ tsk. salt
1 knivspids salt
Fyld:
3 gulerødder
4 ½ gulerod
½ agurk
¾ agurk
3 tomater
4 ½ tomat
½ rødløg
¾ rødløg
100 g. frisk spinat
150 g. frisk spinat
6 fuldkorns-tortillawraps
9 fuldkorns-tortillawraps
1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
Laks:
1 spsk. olie
1 ½ spsk. olie
450 g. laksefileter
675 g. laksefileter
225 g. laksefileter
¼ tsk. peber
½ tsk. peber
1 knivspids peber
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
Avocado
Hvidløg
Lime
Creme fraiche
Salt
Gulerod
Agurk
Tomat
Rødløg
Spinat
Tortillas, fuldkorn
Salsa
Olie - smagsneutral
Laks (filet)
Peber
Køkkenredskaber til wraps med laks
1 spiseske
1 teske
1 køkkenvægt
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 gaffel
1 citruspresser
1 kartoffelskræller
1 rivejern
1 bageplade
Bagepapir
1 stegepande
1 paletkniv
Spiseske
Teske
Køkkenvægt
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Gaffel
Citruspresser
Kartoffelskræller
Rivejern
Bageplade
Bagepapir
Stegepande
Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Guacamole:
3.
4.
5.
6.
7.
Fyld:
8.
Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Se videoen.
9.
10.
11.
Laks:
12.
13.
14.
Læg laksefileterne på stegepanden med skindsiden nedad. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk. Drys med salt og peber. Lad dem stege 5 minutter på skindsiden. Vend dem med en paletkniv, og giv dem 5 minutter på den anden side. Tjek, at de er gennemstegte ved at se, om laksen skiller ad.
15.
Saml wraps:
16.
17.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 3021 kJ / 722 kcal
Protein: 20 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 42 %
Heraf mættet fedt: 7,7 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer