1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Suppe>
  5. Kokossuppe med fiskeboller

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Fiskeboller:

3.

Kom fiskefarsen i en skål.

4.

Tag en teske, og skræl ingefæren med den. Riv ingefæren med et fint rivejern ned i fiskefarsen.
Se videoen.

5.

Skyl forårsløget. Tag et skærebræt, og hak forårsløget fint. Kom det op til fiskefarsen.

6.

Tilsæt salt og peber. Bland fiskefarsen godt sammen.
Tilsæt salt og peber. Bland fiskefarsen godt sammen.
Tilsæt salt og peber. Bland fiskefarsen godt sammen.

7.

Dæk skålen med husholdningsfilm, og sæt den på køl.

Kokossuppe:

8.

Vask hænder.

9.

Hæld vand, kokosmælk, bouillonterning og limeblade op i en gryde. Kog op. Når suppen koger, skruer du ned for varmen. Lad suppen simre, mens du forbereder grøntsagerne.

10.

Skyl gulerod, chili og forårsløg grundigt.

11.

Skræl guleroden med en tyndskræller. Se videoen.

12.

Tag et skærebræt. Hak chili, gulerod og forårsløg fint. Læg det hver for sig på en tallerken. Se videoen.

13.

Skræl ingefæren med en teske, og riv det med et fint rivejern. Læg det over på tallerknen. Se videoen.

14.

Når suppen har kogt i 5 minutter, tilsætter du gulerod, chili og ingefær. Skru helt ned for varmen.
Når suppen har kogt i 5 minutter, tilsætter du gulerod, chili og ingefær. Skru helt ned for varmen.

15.

Tag fiskefarsen ud af køleskabet. Form små fiskeboller med en ske. De skal have størrelse som en lille frikadelle. Form bollerne, til al farsen er brugt op. Dump dem forsigtigt ned i suppen. Vask hænder, når du har rørt ved råt fisk.

16.

Lad suppen simre for svag varme i 5 minutter. Smag til med salt og peber.

17.

Skær limen i både.

18.

Pynt suppen med forårsløg og koriander, og server limebåde til.

Næringsindhold per portion

Energi: 893 kJ / 213 kcal

Protein: 14 %

Kulhydrat: 29 %

Fedt: 58 %

Heraf mættet fedt: 10,5 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Ingefær, skrælle

Ingefær, skrælle

Skrælle gulerod

Skrælle gulerod

Skære gulerod i store, små og meget små tern

Skære gulerod i store, små og meget små tern

Ingefær, skrælle

Ingefær, skrælle

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Borsjtj

Medium

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min