Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Slå et æg ud i en kop og kom det op i en stor skål. Gør det samme med det andet æg. Se videoen.

4.

Kom mælk, vaniljesukker, sukker, salt, olie, grahamsmel, hvedemel og bagepulver op i skålen og pisk dejen sammen med en håndmixer. Start ved lav hastighed og pisk, indtil der ikke er flere klumper.

5.

Tænd vaffeljernet. Når det er varmt, så pensel det med olie og kom cirka en deciliter af dejen på midten af jernet. Lad dejen selv flyde ud, til der er cirka 1 centimeter til kanten og luk jernet forsigtigt.

6.

Bag vaflen i jernet et par minutter, til den er gylden og sprød.

7.

Fortsæt på samme måde med resten af vaflerne, til der ikke er mere dej, og husk at pensle jernet hver gang, inden du kommer dej på.

8.

Server vaflerne lune.

Næringsindhold per portion

Energi: 883 kJ / 211 kcal

Protein: 12 %

Kulhydrat: 53 %

Fedt: 35 %

Heraf mættet fedt: 0,5 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 0 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 85 min