Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Pandekagedej:

3.

Læg bananerne i en dyb tallerken, og mos dem med en gaffel.

Læg bananerne i en dyb tallerken, og mos dem med en gaffel.

Læg bananen i en dyb tallerken, og mos dem med en gaffel.

4.

Bland bananmosen sammen med havregryn og mælk i en skål.

Steg pandekager:

5.

Varm olie og smør op på en stegepande.

6.

Læg en spiseske dej på stegepanden, og spred den lidt ud. Bananpandekagerne bliver små og tykke. Du kan derfor stege flere pandekager ad gangen på stegepanden. Undgå, at de rører hinanden.

7.

Lad de små bananpandekager stege i 1-2 minutter, og vend dem med en paletkniv. Steg dem på den anden side i 1 minut.

8.

Læg bananpandekagerne på en tallerken.

9.

Fortsæt sådan med resten af dejen, indtil du har en masse små bananpandekager.

10.

Server med din yndlingsfrugt til. Mums!

Næringsindhold per portion

Energi: 709 kJ / 170 kcal

Protein: 13 %

Kulhydrat: 43 %

Fedt: 44 %

Heraf mættet fedt: 1,5 g

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 70 min

Arbejdstid: 70 min