![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Bagværk til madpakken>
- Ufo'er med krydret fyld
Ufo'er med krydret fyld
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 50 min.
Sværhedsgrad: Medium
![](/media/alkd5ze0/ufoer_01.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Bag disse lækre ufo'er til madpakken eller skovturen. Du kan komme andet fyld i ufo'erne, for eksempel kylling, ananas og karry.
Opskriften giver 8 ufo'er.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til ufo'er med krydret fyld
Dej
2 dl. mælk
1 ½ spsk. olie
1 dl. A38, 0,5%
25 g. gær
½ tsk. salt
100 g. grahamsmel
300 g. hvedemel
Fyld
1 løg
1 ½ løg
½ løg
1 squash (ca. 300 g.)
1 ½ squash (ca. 450 g.)
½ squash (ca. 150 g.)
2 tomater
3 tomater
1 tomat
200 g. hakket oksekød max 10 % fedt
300 g. hakket oksekød max 10 % fedt
100 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
4 spsk. tomatpure
6 spsk. tomatpure
2 spsk. tomatpure
1 tsk. paprika
1 ½ tsk. paprika
2 tsk. tørret oregano
3 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret oregano
2 knivspidser salt
¼ tsk. salt
1 knivspids salt
2 knivspidser peber
¼ tsk. peber
1 knivspids peber
100 g. revet ost
150 g. revet ost
50 g. revet ost
1 æg
![](/media/lf2l1b0u/3099296-267188.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Minimælk
![](/media/go0fueac/olie-smagsneutral-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Olie - smagsneutral
![](/media/tbimgktj/a382.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
A38
![](/media/13ndxnn1/fdb-gaer-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Gær
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/rbogbtb0/grahamsmel-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Grahamsmel
![](/media/thfekxck/fdb_-hvedemel_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hvedemel
![](/media/1t5k3qf1/løg2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Løg
![](/media/ynupfuo4/squash_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Squash
![](/media/kjtixvwa/tomater-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Tomat
![](/media/2zhfjyai/fdb-oksekoed.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Hakket oksekød
![](/media/u44ff4gu/tomatpure-24-1200px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Tomatpuré
![](/media/pfiihw4l/fdb_-paprika_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Paprika
![](/media/khhhsvuc/oregano.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Oregano (frisk)
![](/media/t0qhiy5e/pebber_stcdt-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Peber
![](/media/ajbjzkmm/fdb_-ost_revet_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Revet ost
![](/media/afrpzxw1/thumb_colourbox3099217.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Æg
Køkkenredskaber til ufo'er med krydret fyld
1 lille gryde
1 stor røreskål
2 spiseskeer
1 røreske
1 sæt måleskeer
1 stk. husholdningsfilm
Husholdningsfilm
1 lille skarp kniv
1 skærebræt
2 store skarpe knive
1 stor gryde
1 grydeske
1 bageplade
1 stk. bagepapir
2 gafler
2 gafler
1 lille skål
1 bagepensel
![](/media/snydq23g/fdb-redskaber07.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Lille gryde
![](/media/aryga2w3/røreskåle.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Røreskål
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/otleyycw/røreske.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Røreske
![](/media/acobauwk/måleskeer.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Måleskeer
![](/media/knrfmhq2/fdb-redskaber59-jpg_800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Husholdningsfilm
![](/media/zwtfetqj/urtekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Urtekniv
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/b3khocnu/stor-kniv-eller-kokkekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor skarp kniv - kokkekniv
![](/media/pqydx2pp/fdb-redskaber06.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor gryde
![](/media/rnsbv2km/grydeskeer-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Grydeske
![](/media/mbzbf01x/fdb-redskaber24.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bageplade
![](/media/dhqpgi3w/fdb-redskaber57.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bagepapir
![](/media/ihrbhbk1/fdb-redskaber47.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Gaffel
![](/media/oeghjqd5/lille-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Lille røreskål
![](/media/kxxdwper/fdb-redskaber38.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bagepensel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
Hæld mælken i en gryde, og varm den op, til den er lunken. Rør i mælken imens. Mærk med lillefinger. Mælken skal være lige så varm, som din finger, men ikke så varm, at du brænder dig. Se videoen.
4.
Kom mælken, olien og A38 i en stor skål.
5.
Smuldr gæren ned i skålen, og rør, til gæren er opløst. Se videoen.
6.
Kom salt og grahamsmel i skålen. Rør det sammen.
7.
Kom hvedemel i skålen lidt ad gangen, mens du rører dejen sammen. Gem lidt mel til bordet. Se videoen.
8.
Drys lidt hvedemel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne.
9.
Kom dejen tilbage i skålen. Kom husholdningsfilm over skålen, stil dejen et lunt sted, og lad den hæve i 20 minutter.
Fyld:
10.
Pil, og hak løget. Se videoen.
11.
Skyl squashen og tomaterne.
12.
Skær squashen ud i 1 x 1 x 1 centimeter tern.
13.
Skær tomaterne ud i både, og del bådene i mindre stykker.
Skær tomaten ud i både, og del bådene i mindre stykker.
14.
Varm en stor gryde på til høj varme. Kom hakket oksekød i gryden, og vask hænder efter du har rørt ved det rå kød.
15.
Steg kødet, til det er brunt på alle sider. Rør med en grydeske.
16.
Kom de hakkede løg i gryden. Svits i 2 minutter.
17.
Tilsæt squash og tomat. Svits i 2 minutter.
18.
Tilsæt tomatpure, paprika og oregano. Vend fyldet sammen.
19.
Skru ned for varmen, og lad fyldet simre i 5 minutter.
20.
Tag gryden af kogepladen, og smag til med salt og peber. Se videoen.
Form ufo'erne:
21.
Kom bagepapir på en bageplade.
22.
Tænd ovnen på 200 grader.
23.
Drys lidt hvedemel på køkkenbordet, og vend dejen ud på køkkenbordet.
Drys lidt mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på køkkenbordet.
Drys 1 spiseskefuld mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på køkkenbordet.
24.
Skær dejen ud i 16 lige store stykker.
Skær dejen ud i 24 lige store stykker.
Skær dejen ud i 8 lige store stykker.
25.
Rul hvert stykke dej ud til en cirkel med en diameter på cirka 10 centimeter.
26.
Læg 8 cirkler på bagepladen.
Læg 4 cirkler på bagepladen.
27.
Fordel halvdelen af osten og alt fyldet på de 8 cirkler.
Fordel halvdelen af osten og alt fyldet på de 12 cirkler.
Fordel halvdelen af osten og alt fyldet på de 4 cirkler.
28.
Fordel den sidste halvdel af osten ovenpå fyldet.
Fordel den sidste halvdel af osten oven på fyldet.
Fordel den sidste halvdel af osten oven på fyldet.
29.
Slå et æg ud i en skål, og pisk det sammen med en gaffel. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Pensl kanterne af dej-cirklerne med æg. Se videoen.
Slå et æg ud i en skål, og pisk det sammen med en gaffel. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Pensl kanterne af dej-cirklerne med æg. Se videoen.
Slå et æg ud i en skål, og pisk det sammen med en gaffel. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Pensl kanterne af dej-cirklerne med æg. Se videoen.
30.
Læg resten af dej-cirklerne oven op fyldet. Tryk kanterne sammen med en gaffel.
31.
Pensl ufo'erne med æg.
Pensl ufoerne med æg.
32.
Bag ufo'erne i cirka 20 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1397 kJ / 334 kcal
Protein: 20 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 27 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer