Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Dej: Hæld mælken i en gryde, og varm den op, til den er lunken. Rør i mælken imens. Mærk med lillefinger. Mælken skal være lige så varm, som din finger, men ikke så varm, at du brænder dig. Se videoen.

4.

Kom mælken, olien og A38 i en stor skål.

5.

Smuldr gæren ned i skålen, og rør, til gæren er opløst. Se videoen.

6.

Kom salt og grahamsmel i skålen. Rør det sammen.

7.

Kom hvedemel i skålen lidt ad gangen, mens du rører dejen sammen. Gem lidt mel til bordet. Se videoen.

8.

Drys lidt hvedemel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne.

9.

Kom dejen tilbage i skålen. Kom husholdningsfilm over skålen, stil dejen et lunt sted, og lad den hæve i 20 minutter.

10.

Fyld: Pil, og hak løget. Se videoen.

11.

Skyl squashen og tomaterne.

12.

Skær squashen ud i 1 x 1 x 1 centimeter tern.

13.

Skær tomaterne ud i både, og del bådene i mindre stykker.
Skær tomaten ud i både, og del bådene i mindre stykker.

14.

Varm en stor gryde på til høj varme. Kom hakket oksekød i gryden, og steg kødet, til det er brunt på alle sider. Rør med en grydeske.

15.

Kom de hakkede løg i gryden. Svits i 2 minutter.

16.

Tilsæt squash og tomat. Svits i 2 minutter.

17.

Tilsæt tomatpure, paprika og oregano. Vend fyldet sammen.

18.

Skru ned for varmen, og lad fyldet simre i 5 minutter.

19.

Tag gryden af kogepladen, og smag til med salt og peber. Se videoen.

20.

Kom bagepapir på en bageplade.

21.

Tænd ovnen på 200 grader.

22.

Drys lidt hvedemel på køkkenbordet, og vend dejen ud på køkkenbordet.
Drys lidt mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på køkkenbordet.
Drys 1 spiseskefuld mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på køkkenbordet.

23.

Skær dejen ud i 16 lige store stykker.
Skær dejen ud i 24 lige store stykker.
Skær dejen ud i 8 lige store stykker.

24.

Rul hvert stykke dej ud til en cirkel med en diameter på cirka 10 centimeter.

25.

Læg 8 cirkler på bagepladen.
Læg 4 cirkler på bagepladen.

26.

Fordel halvdelen af osten og alt fyldet på de 8 cirkler.
Fordel halvdelen af osten og alt fyldet på de 12 cirkler.
Fordel halvdelen af osten og alt fyldet på de 4 cirkler.

27.

Fordel den sidste halvdel af osten ovenpå fyldet.
Fordel den sidste halvdel af osten oven på fyldet.
Fordel den sidste halvdel af osten oven på fyldet.

28.

Slå et æg ud i en skål, og pisk det sammen med en gaffel. Pensl kanterne af dej-cirklerne med æg. Se videoen.
Slå et æg ud i en skål, og pisk det sammen med en gaffel. Pensl kanterne af dej-cirklerne med æg. Se videoen.
Slå et æg ud i en skål, og pisk det sammen med en gaffel. Pensl kanterne af dej-cirklerne med æg. Se videoen.

29.

Læg resten af dej-cirklerne oven op fyldet. Tryk kanterne sammen med en gaffel.

30.

Pensl ufo'erne med æg.
Pensl ufoerne med æg.

31.

Bag ufo'erne i cirka 20 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist.

Næringsindhold per portion

Energi: 1397 kJ / 334 kcal

Protein: 20 %

Kulhydrat: 53 %

Fedt: 27 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Fingervarmt

Fingervarmt

Gærdej

Gærdej

Dej, ælte

Dej, ælte

Løg, hakke

Løg, hakke

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 43 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 81 min