1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Fisk og skaldyr>
  5. Tunsalat med æble

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Tunsalat:

3.

Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i bittesmå tern. Kom dem op i en skål. Se videoen.

4.

Skær citronen over, og pres saften fra den. Du skal bruge cirka 1 spiseske citronsaft. Hæld det over æble-ternene. Se videoen.

5.

Åbn dåserne med tun og majs. Hæld væsken fra. Kom tun og majs op i skålen.

6.

Tilsæt cremefraiche, mayonnaise, salt og peber, og rør tunsalaten sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 285 kJ / 68 kcal

Protein: 5 %

Kulhydrat: 36 %

Fedt: 59 %

Heraf mættet fedt: 0,8 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æble, skære i tern

Æble, skære i tern

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min