
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Tunsalat med æble
Tunsalat med æble
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Lækker tunsalat fuld af gode sager til rugbrød, sandwich eller pasta.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til tunsalat med æble
Tunsalat:
1 stort æble
½ citron
2 dåser tun i vand
70 g. majs fra dåse eller frost
3 spsk. cremefraiche
2 spsk. mayonnaise
1 knivspids salt
1 knivspids peber

Æble

Citron

Tun

Majs

Creme fraiche

Mayonnaise

Salt

Peber
Køkkenredskaber til tunsalat med æble
1 stor skarp kniv
1 skærebræt
1 stor skål
1 citruspresser
1 spiseske

Stor skarp kniv - kokkekniv

Skærebræt

Stor røreskål

Citruspresser

Spiseske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Tunsalat:
3.
Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i bittesmå tern. Kom dem op i en skål. Se videoen.
4.
Skær citronen over, og pres saften fra den. Du skal bruge cirka 1 spiseske citronsaft. Hæld det over æble-ternene. Se videoen.
5.
Åbn dåserne med tun og majs. Hæld væsken fra. Kom tun og majs op i skålen.
6.
Tilsæt cremefraiche, mayonnaise, salt og peber, og rør tunsalaten sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft. Se videoen.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 285 kJ / 68 kcal
Protein: 5 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 59 %
Heraf mættet fedt: 0,8 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer