
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Torskerognssalat
Torskerognssalat
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til torskerognssalat
Ingredienser
1 ds torskerogn
1 ½ ds torskerogn
½ ds torskerogn
1 forårsløg
1 ½ forårsløg
½ forårsløg
8 radiser
12 radiser
4 radiser
½ citron (kun saften)
¾ citron (kun saften)
¼ citron (kun saften)
3 spsk. cremefraiche
4 ½ spsk. cremefraiche
1 ½ spsk. cremefraiche
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
Pynt:
4 skiver rugbrød
6 skiver rugbrød
2 skiver rugbrød
2 radiser
3 radiser
1 radise

Torskerogn

Forårsløg

Radise

Citron

Creme fraiche

Salt

Peber

Rugbrød
Køkkenredskaber til torskerognssalat
1 skål
1 gaffel
1 skærebræt
1 lille skarp kniv
1 teske
1 citruspresser
2 spiseskeer

Mellem røreskål

Gaffel

Skærebræt

Urtekniv

Teske

Citruspresser

Spiseske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Torskerogssalat:
3.
Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.
4.
Skyl forårsløg og radiser.
5.
Skær forårsløget i tynde skiver. Se videoen.
6.
Skær radiserne i små tern.
7.
Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
8.
Skær citronen over, pres saten af den. Se videoen.
9.
Kom cremefraiche og 2 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
Kom cremefraiche og 3 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
Kom cremefraiche og 1 spiseske af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
10.
Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
Lav madderne:
11.
Fordel torskerognssalaten på 4 skiver rugbrød.
Fordel torskerognssalaten på 6 skiver rugbrød.
Fordel torskerognssalaten på 2 skiver rugbrød.
12.
Skyl radiserne, og skær dem i skiver.
Skyl radisen, og skær den i skiver.
13.
Pynt smørrebrødene med radiserne.
Pynt smørrebrødene med radisen.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 794 kJ / 190 kcal
Protein: 22 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 22 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer
Inspiration
Samlet tid: 60 min
Arbejdstid: 52 min
Samlet tid: 30 min
Arbejdstid: 25 min
Samlet tid: 60 min
Arbejdstid: 35 min