Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Torskerogssalat:

3.

Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.

4.

Skyl forårsløg og radiser.

5.

Skær forårsløget i tynde skiver. Se videoen.

6.

Skær radiserne i små tern.

7.

Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.

8.

Skær citronen over, pres saten af den. Se videoen.

9.

Kom cremefraiche og 2 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
Kom cremefraiche og 3 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
Kom cremefraiche og 1 spiseske af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.

10.

Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.

Lav madderne:

11.

Fordel torskerognssalaten på 4 skiver rugbrød.
Fordel torskerognssalaten på 6 skiver rugbrød.
Fordel torskerognssalaten på 2 skiver rugbrød.

12.

Skyl radiserne, og skær dem i skiver.
Skyl radisen, og skær den i skiver.

13.

Pynt smørrebrødene med radiserne.
Pynt smørrebrødene med radisen.

Næringsindhold per portion

Energi: 794 kJ / 190 kcal

Protein: 22 %

Kulhydrat: 57 %

Fedt: 22 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Skridsikkert skærebræt

Skridsikkert skærebræt

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 90 min