- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Torskerognssalat
Torskerognssalat
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til torskerognssalat
Ingredienser
1 ds torskerogn
1 ½ ds torskerogn
½ ds torskerogn
1 forårsløg
1 ½ forårsløg
½ forårsløg
8 radiser
12 radiser
4 radiser
½ citron (kun saften)
¾ citron (kun saften)
¼ citron (kun saften)
3 spsk. cremefraiche
4 ½ spsk. cremefraiche
1 ½ spsk. cremefraiche
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
Pynt:
4 skiver rugbrød
6 skiver rugbrød
2 skiver rugbrød
2 radiser
3 radiser
1 radise
Torskerogn
Forårsløg
Radise
Citron
Creme fraiche
Salt
Peber
Rugbrød
Køkkenredskaber til torskerognssalat
1 skål
1 gaffel
1 skærebræt
1 lille skarp kniv
1 teske
1 citruspresser
2 spiseskeer
Mellem røreskål
Gaffel
Skærebræt
Urtekniv
Teske
Citruspresser
Spiseske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Torskerogssalat:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Lav madderne:
11.
12.
13.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 794 kJ / 190 kcal
Protein: 22 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 22 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer