
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Thousand Island-dressing
Thousand Island-dressing
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Thousand Island-dressing er en klassiker til en grøn salat eller rejecocktail. Men du kan også bruge den som dip til grøntsagsstave. Lav din egen dressing. Det er rigtig nemt, og du skal kun bruge fem ingredienser.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til thousand island-dressing
Thousand island-dressing:
½ fed hvidløg
3 dl. yoghurt naturel
4 spsk. ketchup
1 knivspids cayennepeber eller chili
1 knivspids salt

Hvidløg

Yoghurt naturel

Tomatketchup

Cayennepeber

Salt
Køkkenredskaber til thousand island-dressing
1 decilitermål
1 spiseske
1 skærebræt
1 lille skarp kniv
1 lille skål
1 hvidløgspresser

Decilitermål

Spiseske

Skærebræt

Urtekniv

Lille røreskål

Hvidløgspresser
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dressing:
3.
Pil hvidløget, og pres det med en hvidløgspresser. Se videoen.
4.
Kom hvidløg, yoghurt, ketchup og cayennepeber i en skål, og rør det sammen.
5.
Smag til med lidt salt.
6.
Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.
7.
Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1095 kJ / 262 kcal
Protein: 21 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 41 %
Heraf mættet fedt: 7,1 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer