Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Se videoen.
Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål.
Se videoen.

4.

Salat: Skyl peberfrugt og tomater.

5.

Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Se videoen.

6.

Skær tomaterne i både.

7.

Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.

8.

Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i store stykker.

9.

Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.

10.

Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.
Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.

11.

Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.
Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.

12.

Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.

Næringsindhold per portion

Energi: 2317 kJ / 552 kcal

Protein: 26 %

Kulhydrat: 48 %

Fedt: 26 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

34 - Skære peberfrugt i STRIMLER

34 - Skære peberfrugt i STRIMLER

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 90 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 83 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 120 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min