
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Pitabrød og wraps>
- Stegt fisk i pitabrød
Stegt fisk i pitabrød
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium

Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til stegt fisk i pitabrød
Dressing:
2 dl. yoghurt naturel
3 dl. yoghurt naturel
1 dl. yoghurt naturel
2 spsk. ketchup
3 spsk. ketchup
1 spsk. ketchup
1 knivspids salt
1 ½ knivspids salt
½ knivspids salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
Salat:
1 peberfrugt
1 ½ peberfrugt
½ peberfrugt
4 tomater
6 tomater
2 tomater
1 dl. majs
1 ½ dl. majs
½ dl. majs
1 dl. ærter
1 ½ dl. ærter
½ dl. ærter
Fiskefileter:
500 g. rødspættefilet, sej eller torsk
750 g. rødspættefilet, sej eller torsk
250 g. rødspættefilet, sej eller torsk
2 tsk. paprika
3 tsk. paprika
1 tsk. paprika
2 spsk. rasp
3 spsk. rasp
1 spsk. rasp
1 tsk. salt
1 ½ tsk salt
½ tsk. salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
2 spsk. smør
3 spsk. smør
1 spsk. smør
Tilbehør:
6 fuldkornspitabrød
9 fuldkornspitabrød
3 fuldkornspitabrød

Yoghurt naturel

Tomatketchup

Salt

Peber

Peberfrugt

Tomat

Majs

Ærter

Rødspætte (filet)

Paprika

Rasp

Olie - smagsneutral

Smør

Pitabrød (fuldkorn)
Køkkenredskaber: til stegt fisk i pitabrød
1 decilitermål
2 spiseskeer
1 lille skål
2 skærebrædder
2 store skarpe knive
1 mellem skål
1 stegepande
1 brødrister

Decilitermål

Spiseske

Lille røreskål

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Mellem røreskål

Stegepande

Brødrister
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dressing:
3.
Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Se videoen.
Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Se videoen.
Salat:
4.
Skyl peberfrugt og tomater.
5.
Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Se videoen.
6.
Skær tomaterne i både.
7.
Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.
Fiskefileter:
8.
Skær rødspættefileterne i store stykker. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
9.
Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.
10.
Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede. Vask hænder.
Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede. Vask hænder.
11.
Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.
Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.
12.
Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2317 kJ / 552 kcal
Protein: 26 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 26 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer