Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skær skrå snit i andeskindet med cirka 1 centimeters mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, men skær ikke ned i kødet. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

4.

Drys salt på skindet.

5.

Læg andebrysterne med skindet nedad på en stegepande.
Læg andebrystet med skindet nedad på en stegepande.

6.

Tænd for kogepladen ved middel varme og steg andebrysterne i cirka 9 minutter, til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.
Tænd for kogepladen ved middel varme og steg andebrystet i cirka 9 minutter, til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.

7.

Vend andebrysterne og steg dem ved lav til middel varme cirka 9 minutter, til andebrysterne er gennemstegte.
Vend andebrystet og steg det ved lav til middel varme i cirka 9 minutter, til andebrystet er gennemstegt.

8.

Læg andebrysterne på et rent skærebræt og lad dem hvile i 5 minutter, før du skærer dem i tynde skiver.
Læg andebrystet på et rent skærebræt og lad det hvile i 5 minutter, før du skærer det i tynde skiver.

Næringsindhold per portion

Energi: 746 kJ / 178 kcal

Protein: 68 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 32 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min