1. >
  2. Opskrifter>
  3. Mellemmåltider>
  4. Sprødt rugbrød med dip

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

4.

Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.

5.

Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.

6.

Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.

7.

Kom rygeost og cremefraiche i en skål, og rør det sammen.

8.

Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Hak purløget fint. Se videoen.

9.

Hvis du skal det med på madpakke, så kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg. Kom de afkølede rugbrødsstave i en anden bøtte.

Næringsindhold per portion

Energi: 941 kJ / 225 kcal

Protein: 9 %

Kulhydrat: 42 %

Fedt: 49 %

Heraf mættet fedt: 3,8 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min