1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Grøntsager og kartofler>
  5. Kål>
  6. Spidskålssalat med æble og feta

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Kom dem i en stor skål. Se videoen.

4.

Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Se videoen.
Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Se videoen.

5.

Skær avocadoen over, og fjern stenen. Tag kødet ud af skrællen med en ske, og skær det i små tern. Kom dem op i skålen. Se videoen.

6.

Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.

7.

Bland olie, sennep, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld det over salaten, og vend forsigtigt salaten rundt. Se videoen.

8.

Varm en lille stegepande op til middelvarme. Rist solsikkekernerne på den tørre stegepande, til de er gyldne. Drys dem over salaten.

Næringsindhold per portion

Energi: 1276 kJ / 305 kcal

Protein: 15 %

Kulhydrat: 18 %

Fedt: 67 %

Heraf mættet fedt: 5,8 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Spidskål i strimler

Spidskål i strimler

Æble, skære i tern

Æble, skære i tern

Avocado, udstene

Avocado, udstene

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 19 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min