1. >
  2. Opskrifter>
  3. Morgenmad>
  4. Brunch>
  5. Spansk morgenmad

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd ovnen på 275 grader med grillfunktion.

4.

Hæld mælken i en flad skål eller et fad.

5.

Læg brødskiverne i blød i mælken. Lad skiverne suge mælk i cirka 5 minutter, og vend dem undervejs.

6.

Slå et æg ud i en kop. Kom det op i en skål. Fortsæt på samme måde med det andet æg, og pisk dem sammen med et piskeris. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med et piskeris. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.
Slå ægget ud i en skål, og pisk det sammen med et piskeris. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

7.

Hæld æggemassen over i en dyb tallerken.

8.

Sæt stegepanden på komfuret, og tænd for middel varme.

9.

Kom olie på en stegepande, og varm den op.

10.

Vend en skive af det udblødte brød i æggemassen, så der er godt med æg over det hele, og kom brødskiven på stegepanden. Gør det samme med de andre skiver brød. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
Vend en skive af det udblødte brød i æggemassen, så der er godt med æg over det hele, og kom brødskiven på stegepanden. Gør det samme med det andet brød. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

11.

Hold øje med brødskiverne, og vend dem, når de er blevet gyldne og lysebrune som en pandekage.

12.

Når brødet er sprødt og gyldent på begge sider, tager du skiverne af stegepanden, og lægger dem på lidt køkkenrulle. Lad dem dryppe af i cirka 1 minut.

13.

Drys skiverne med et fint lag sukker, så hele brødet bliver dækket.

14.

Kom bagepapir på en bageplade.

15.

Læg brødene på bagepladen, og stil bagepladen midt i ovnen. Bag brødene i cirka 2 minutter. Når sukkeret er smeltet og gyldent, er de færdige. Husk at holde øje med dem hele tiden - det kan gå stærkt!

16.

Tag skiverne ud, og drys med lidt kanel. Så har du et super lækkert tilbehør til for eksempel en spansk søndagsbrunch.

Næringsindhold per portion

Energi: 2605 kJ / 622 kcal

Protein: 12 %

Kulhydrat: 55 %

Fedt: 33 %

Heraf mættet fedt: 5,15 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min