Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Smelt chokoladen over vandbad: Hæld 1 liter vand op i en gryde, og bring det i kog. Se videoen.

4.

Bræk chokoladen i små stykker, og kom dem op i en stor glasskål.

5.

Sæt glasskålen med chokolade over gryden. Skålen skal ikke røre vandet. Lad chokoladen smelte.

6.

Rør rundt i chokoladen med en ske, indtil der ikke er flere klumper.

7.

Kom smør og flormelis i en skål, og pisk det sammen i cirka 5 minutter, til det er hvidt og luftigt.

8.

Kom en stor skefuld af smør-blandingen op i skålen med chokolade, og rør rundt.

9.

Hæld al chokoladen tilbage i skålen med smør og flormelis, og pisk det sammen med en gaffel, til det bliver stift.

10.

Kom smørcremen op i en sprøjtepose. Brug en dejskraber. Nu er du klar til at pynte dine kager.

Næringsindhold per portion

Energi: 10000 kJ / 2400 kcal

Protein: 1 %

Kulhydrat: 28 %

Fedt: 71 %

Heraf mættet fedt: 121,2 g (dette gælder for hele portionen)

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Chokolade, smelte over vandbad

Chokolade, smelte over vandbad

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min