- >
- Opskrifter >
- Aftensmad >
- Tilbehør >
- Slider-burgerboller
Sliders - miniburgerboller
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Medium

Ultra nuttede mini-burgerboller - også kaldet sliders. Tænk på en burger, og skær størrelsen til en tredjedel. Så har du opskriften på sliders. De er så kære! Let's get started med verdens mest nuttede mini-burgere.
Opskriften giver 18 sliders-burgerboller.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til slider-burgerboller
Dej:
3 dl. mælk
25 g. gær (½ pakke)
1 spsk. sukker
1 spsk. olie
100 g. grahams-mel
1 tsk. salt
300 g. hvedemel
30 g. mel til æltning
Før bagning:
1 æg til pensling
½ dl. sesam-frø

Mælk

Gær

Sukker

Olie - smagsneutral

Grahamsmel

Salt

Hvedemel

Æg

Sesamfrø
Køkkenredskaber til slider-burgerboller
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 spiseske
1 teske
1 lille gryde
1 stor skål
1 røreske
1 bageplade
Bagepapir
1 viskestykke
1 kop
1 gaffel
1 bagepensel

Køkkenvægt

Decilitermål

Spiseske

Teske

Lille gryde

Stor røreskål

Røreske

Bageplade

Bagepapir

Viskestykke

Kop

Gaffel

Bagepensel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
4.
5.
6.
7.
Bag burgerbollerne:
8.
9.
10.
11.
Slå ægget ud i en kop. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Pisk det sammen med en gaffel. Se videoen.
12.
13.
Bag bollerne midt i ovnen i cirka 10-12 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Se videoen.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 481 kJ / 115 kcal
Protein: 14 %
Kulhydrat: 68 %
Fedt: 18 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer