- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Slider-burgerboller
Sliders - miniburgerboller
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Medium
Ultra nuttede mini-burgerboller - også kaldet sliders. Tænk på en burger, og skær størrelsen til en tredjedel. Så har du opskriften på sliders. De er så kære! Let's get started med verdens mest nuttede mini-burgere.
Opskriften giver 18 sliders-burgerboller.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til slider-burgerboller
Dej:
3 dl. mælk
25 g. gær (½ pakke)
1 spsk. sukker
1 spsk. olie
100 g. grahams-mel
1 tsk. salt
300 g. hvedemel
30 g. mel til æltning
Før bagning:
1 æg til pensling
½ dl. sesam-frø
Mælk
Gær
Sukker
Olie - smagsneutral
Grahamsmel
Salt
Hvedemel
Æg
Sesamfrø
Køkkenredskaber til slider-burgerboller
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 spiseske
1 teske
1 lille gryde
1 stor skål
1 røreske
1 bageplade
Bagepapir
1 viskestykke
1 kop
1 gaffel
1 bagepensel
Køkkenvægt
Decilitermål
Spiseske
Teske
Lille gryde
Stor røreskål
Røreske
Bageplade
Bagepapir
Viskestykke
Kop
Gaffel
Bagepensel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
4.
5.
6.
7.
Bag burgerbollerne:
8.
9.
10.
11.
Slå ægget ud i en kop. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Pisk det sammen med en gaffel. Se videoen.
12.
13.
Bag bollerne midt i ovnen i cirka 10-12 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Se videoen.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 481 kJ / 115 kcal
Protein: 14 %
Kulhydrat: 68 %
Fedt: 18 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer