- >
- Opskrifter >
- Madpakker >
- Bagværk til madpakken >
- Sausage rolls
Sausage rolls
Samlet tid: 150 min.
Arbejdstid: 100 min.
Sværhedsgrad: Medium

Sausage rolls er englændernes pølsebrød. I England bruger man ikke færdige pølser til pølsebrød, men i stedet små ruller af hakket kød. Det lyder fjollet, men de smager lækkert!
Opskriften giver cirka 16 sausage rolls.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til sausage rolls
Dej:
25 g. gær
2 ½ dl. vand (evt. halvdelen kærnemælk)
2 dl. grahamsmel
1 tsk. salt
Ca. 3 ½ dl. hvedemel
Fyld:
400 g. hakket oksekød (8-10% fedt)
½ løg
1 tsk. sennep
½ tsk. salt
1 knivspids peber
Tomatsalsa:
4 tomater
1 lille rødløg
2 fed hvidløg
½ frisk rød chili
1 tsk. honning
½ tsk. groft salt
1 knivspids peber

Gær

Vand

Grahamsmel

Salt

Hvedemel

Hakket oksekød

Løg

Sennep

Peber

Tomat

Rødløg

Hvidløg

Chili

Honning
Køkkenredskaber til sausage rolls
1 sæt måleskeer
1 køkkenvægt
1 stk. bagepapir
1 bageplade
2 store skåle
1 mellem skål
3 røreskeer
1 stk. husholdningsfilm
1 rivejern
1 middagstallerken
1 kagerulle
1 viskestykke
1 bagerist
1 hvidløgspresser
1 lille skarp kniv
1 stor skarp kniv
1 skærebræt
1 teske

Måleskeer

Køkkenvægt

Bagepapir

Bageplade

Stor røreskål

Mellem røreskål

Røreske

Husholdningsfilm

Rivejern

Middagstallerken

Kagerulle

Viskestykke

Bagerist

Hvidløgspresser

Urtekniv

Stor skarp kniv - kokkekniv

Skærebræt

Teske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
4.
Smuldr gæren i en stor skål. Se videoen.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Fyld:
13.
Læg kødet i en skål.
14.
Pil løget, og riv det på den fine side på et rivejern. Kom løget i skålen. Se videoen.
15.
16.
Forme og bage:
17.
18.
19.
20.
21.
22.
Tomatsalsa:
23.
Vask tomaterne, skær dem i små terninger, og hæld dem i en stor skål. Se videoen.
24.
25.
Pil, og pres hvidløget med en hvidløgspresser. Se videoen.
26.
Skyl chilien, og skær den over på langs. Skrab kerner og de hvide hinder ud. Se videoen.
27.
28.
29.
Smag salsaen til med honning, salt og peber. Bland det hele sammen.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 526 kJ / 125 kcal
Protein: 25 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 21 %
Energiinformationen er for ét pølsehorn.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer