
- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Frokostsalater>
- Rugbrødscroutoner
Rugbrødscroutoner
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 48 min.
Sværhedsgrad: Nem

Brug de her rugbrødscroutoner for at tilføre knas og smag til din salat. Nemt og lækkert!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til rugbrødscroutoner
Ingredienser
4 tykke skiver rugbrød
6 tykke skiver rugbrød
2 tykke skiver rugbrød
1 spsk. olivenolie
1 ½ spsk. olivenolie
½ spsk. olivenolie
1 tsk. tørret timian
1 ½ tsk. tørret timian
½ tsk. tørret timian
½ tsk. salt

Rugbrød

Olivenolie

Timian (frisk)

Salt
Køkkenredskaber til rugbrødscroutoner
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 frysepose
1 bageplade
1 stykke bagepapir
1 stk bagepapir
1 stk bagepapir
1 røreske

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Frysepose

Bageplade

Bagepapir

Røreske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Tænd ovnen på 200 grader.
4.
Skær rugbrødsskiverne ud i tern på cirka 1 x 1 centimeter, og kom dem i en frysepose.
5.
Hæld olivenolie og timian ned i posen.
6.
Ryst plastikposen, så alle tern får lidt olie på sig.
7.
Læg bagepapir på en bageplade.
8.
Hæld rugbrødsternene ud på bagepapiret.
9.
Bag rugbrøds-ternene i ovnen i cirka 12 minutter, til de er sprøde. Hold øje med dem, og vend rundt med en spatel et par gange undervejs.
10.
Tag rugbrødscroutonerne ud af ovnen, og lad dem køle af.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 724 kJ / 173 kcal
Protein: 8 %
Kulhydrat: 71 %
Fedt: 21 %
Kostfibre: 0 %