Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Se videoen.
Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Se videoen.
Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Se videoen.

4.

Hæld mælk i skålen, og pisk æg og mælk sammen med en gaffel.

5.

Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.

6.

Hæld æggemassen på stegepanden.

7.

Skrab forsigtigt i æggemassen med en spatel, mens æggemassen stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.

8.

Server røræggene med rugbrød til.

Næringsindhold per portion

Energi: 1260 kJ / 300 kcal

Protein: 20 %

Kulhydrat: 32 %

Fedt: 48 %

Heraf mættet fedt 3,0g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min

Scones

Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 63 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min