Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom kageresterne i en stor skål. Hak kagen lidt fra hinanden med en ske.

4.

Tilsæt kakao, hindbærmarmelade og romessens. Start med ganske lidt romessens, du kan altid tilføje mere, hvis du ønsker det.

5.

Pisk det hele hurtigt sammen med en elpisker.

6.

Hak nødderne fint. Kom dem op i skålen og bland det sammen. Se videoen.

7.

Hvis du ønsker mere chokoladesmag, kan du smelte lidt chokolade over vandbad og blande det i romkuglemassen. Se videoen.

8.

Smag din romkuglemasse til, så den bliver præcis, som du ønsker.

9.

Stil skålen i køleskabet i minimum 10 minutter.

10.

Hæld lidt af dit ynglings-krymmel eller kokosmel i en lille skål.

11.

Tril romkuglemassen til kugler mellem hænderne.

12.

Vend kuglerne rundt i krymmel eller kokosmel. Opbevar dine romkugler på køl.

Næringsindhold per portion

Energi: 241 kJ / 58 kcal

Protein: 7 %

Kulhydrat: 40 %

Fedt: 51 %

Heraf mættet fedt: 1,7 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Chokolade, smelte over vandbad

Chokolade, smelte over vandbad

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min