Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd ovnen på 150 grader varmluft.

4.

Kom vand i en gryde, tænd for middel varme og lad det komme op og koge.

5.

Når vandet koger, så kom det over i en stor skål. Smuldr den halve bouillonterning i vandet og rør rundt, til den er opløst.

6.

Åbn dåsen med tun. Hæld vandet fra tunen ud i vasken. Kom tunen op i skålen til bouillon-vandet.

7.

Skyl og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet. Kom den revne gulerod op i skålen. Se videoen.

8.

Kom olie, hvedemel og grahamsmel op i skålen og rør det sammen.

9.

Drys bordet med mel. Hæld dejen ud på bordet. Ælt den sammen med hænderne. Hvis den er meget klistret, kan du tilsætte mere hvedemel.

10.

Drys dejen med hvedemel og rul den flad med en kagerulle. Den skal være cirka ½ centimeter høj.

11.

Stik hundekiks ud med en kødbensformet udstikker. Eller skær selv små kødben ud med en lille skarp kniv. Du kan også bare skære dejen ud i små firkanter på 2 x 2 centimeter.

12.

Kom bagepapir på en bageplade.

13.

Læg hundekiksene på bagepladen. Bag dem i ovnen i cirka 30 minutter, til de er sprøde og gennembagte.

14.

Lad dem køle af på en bagerist. Opbevar dem i en lille bøtte med låg.

Næringsindhold per portion

Energi: 1987 kJ / 475 kcal

Protein: 16 %

Kulhydrat: 54 %

Fedt: 30 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Sådan river du gulerødder groft og fint

Sådan river du gulerødder groft og fint

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 38 min

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 25 min