- >
- Opskrifter >
- Råvarer >
- Fine grøntsager >
- Græskar >
- Ristede græskarfrø
Ristede græskarkerner - græskarfrø
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 25 min.
Sværhedsgrad: Nem

Den perfekte snack til Halloween? Så få opskriften på ristede græskarfrø. Hvis du bruger frø fra almindelige græskar, så har frøene en hvid skal i modsætning til de grønlige græskarkerner, du køber. Græskarfrø smager lidt af nødder, og de knaser mere end græskarkerner. Brug frøene fra dit græskar til at lave yummy knas til suppen eller som en snack til efteråret.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til ristede græskarfrø
Ingredienser
1 hokkaido-græskar
1 tsk. salt
2 spsk. olie

Hokkaidogræskar (orange)

Salt

Olie - smagsneutral
Køkkenredskaber til ristede græskarfrø
1 teske
1 spiseske
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 gryde
1 grydelåg
1 dørslag
1 lille skål
Bagepapir
1 bageplade

Teske

Spiseske

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Mellem gryde

Grydelåg

Dørslag

Lille røreskål

Bagepapir

Bageplade
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 0 kJ / kcal
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %
Kostfibre: 0 %
Inspiration
Samlet tid: 60 min
Arbejdstid: 25 min
Samlet tid: 50 min
Arbejdstid: 15 min
Samlet tid: 80 min
Arbejdstid: 15 min
Samlet tid: 60 min
Arbejdstid: 15 min