- Hjem >
- Opskrifter >
- Madpakker >
- Frokostsalater >
- Rejesalat
Rejesalat
Samlet tid: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Nem
 
En hjemmelavet rejesalat på frokostbordet, vil få alles mundvand til at løbe om kamp. Den er nem og hurtig at lave, så vask hænderne og kom i sving.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til rejesalat
Rejesalat:
200 g. rejer
300 g. rejer
100 g. rejer
200 g. aspargessnitter
300 g. aspargessnitter
100 g. aspargessnitter
2 dl. creme fraiche
3 dl. creme fraiche
1 dl. creme fraiche
½ dl. frisk dild
¾ dl. frisk dild
¼ dl. frisk dild
1 citron
1½ citron
½ citron
¼ tsk. salt
¼ tsk. salt
¼ tsk. salt
¼ tsk. peber
¼ tsk. peber
¼ tsk. peber
Tilbehør:
4 skiver franskbrød eller rugbrød
 
Rejer
 
Hvide asparges
 
Creme fraiche
 
Dild
 
Citron
 
Salt
 
Peber
 
Fuldkornsbrød
Køkkenredskaber til rejesalat
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 teske
2 sier
1 mellem skål
1 spiseske
 
Køkkenvægt
 
Decilitermål
 
Teske
 
Si
 
Mellem røreskål
 
Spiseske
Sådan gør du
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Rejesalat:
3.
Hæld lagen fra rejerne, og lad dem dryppe af i en si.
4.
Hæld lagen fra aspargesene, og lad også dem dryppe af i en si.
5.
Kom creme fraiche op i en skål.
6.
Vask dilden, og hak den fint. Kom den op i skålen til creme fraichen. Se videoen.
7.
Skær citronen over, og pres saften på en citruspresser. Se videoen.
8.
Smag creme fraichen til med citronsaft, salt og peber.
9.
Vend rejerne og aspargesene i creme fraichen. Så er din rejesalat færdig.
10.
Server brød til rejesalaten.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per person
Energi: 858 kJ / 205 kcal
Protein: 26 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 27 %
Kostfibre: 5 %
Kokkeskolevideoer
Inspiration
 
 
 
 
 
