Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom koldt vand i en lille skål, og læg soltørrede tomater i blød i vandet. Lad dem ligge, til du skal bruge dem.

4.

Kom olie, eddike og salt i en stor skål.

5.

Læg knoldselleri med skærefladen nedad på et skærebræt. Skær skrællen af. Se videoen.

6.

Skær knoldsellerien i cirka ½ centimeter tynde skiver. Læg 3-4 skiver ovenpå hinanden, og skær dem i cirka ½ centimeter tynde stave. Gentag med alle selleriskiverne. Stavene skal være cirka 6 centimeter lange.

7.

Kom selleristavene op i skålen med olie og eddike.

8.

Varm en stegepande op. Kom mandler på den tørre stegepande, og rist dem, til de bliver sprøde, og har taget lidt farve.

9.

Kom koldt vand i skålen, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Se videoen.

10.

Hæld vandet fra de tørrede tomater, og hak dem groft.

11.

Kom de soltørrede tomater og den hakkede persille i skålen med selleristave. Rør salaten sammen.

12.

Drys de ristede mandler over salaten.

Næringsindhold per portion

Energi: 1121 kJ / 268 kcal

Protein: 13 %

Kulhydrat: 37 %

Fedt: 50 %

Heraf mættet fedt: 0,8 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Knoldselleri skære

Knoldselleri skære

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min