Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Dressing:

3.

Pil hvidløget, og pres det med en hvidløgspresser. Se videoen.

4.

Kom hvidløg, A38, ketchup og cayennepeber i en lille skål, og rør det sammen.

5.

Smag til med lidt salt.
Smag til med salt.

Salat:

6.

Hæld rejerne i en si, og lad dem dryppe af.

7.

Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Snit salaten fint. Se videoen.

8.

Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skallen med en ske, og skær det tern. Se videoen.

9.

Skyl tomaterne, og hak dem fint.

10.

Kom koldt vand i en stor skål. Skyl dilden, og dryppe af på et rent viskestykke. Hak dilden fint. Se videoen.

11.

Kom rejer, salat, avocado, tomat og halvdelen af dilden i en skål. Bland forsigtigt ingredienserne sammen.

12.

Fyld rejecocktailen i portionsglas. Hæld lidt dressing over hver rejecocktail, og pynt med dild.

13.

Server med fuldkornsbrød.

Næringsindhold per portion

Energi: 839 kJ / 200 kcal

Protein: 24 %

Kulhydrat: 41 %

Fedt: 35 %

Heraf mættet fedt 2,3g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Presse hvidløg

Presse hvidløg

Salat, skylle

Salat, skylle

Avocado, udstene

Avocado, udstene

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 110 min

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 30 min