- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Bagværk til madpakken>
- Pølsehorn
Pølsehorn
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Medium
Vidste du, at pølsehorn på engelsk hedder ”pigs in a blanket”, som betyder grise med dyne på? :) Du får her en opskrift på nemme og hurtige pølsehorn med ketchup, der både er bløde og luftige. Og i en grov udgave, så de mætter godt. Lav en stor portion, og frys dem ned; så er de perfekte til madpakkerne.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pølsehorn
Ingredienser
50 g gær (1 pakke)
75 g gær (1 ½ pakke)
25 g gær (½ pakke)
3 dl vand
4 ½ dl vand
1 ½ dl vand
1 dl grahamsmel (60 g)
1 ½ dl grahamsmel (90 g)
½ dl grahamsmel (30 g)
Evt. 1 tsk. sukker
Evt. 1 tsk. sukker
Evt. ½ tsk. sukker
1 tsk. salt
1tsk. salt
½ tsk. salt
Evt. 2 spsk. olie
Evt. 3 spsk. olie
Evt. 1 spsk. olie
Ca. 6 ½ dl hvedemel (400 g)
Ca. 10 dl hvedemel (600 g)
Ca. 3 ½ dl hvedemel (200 g)
1 dl ketchup
1 ½ dl ketchup
½ dl ketchup
8 pølser eller 16 cocktailpølser
12 pølser eller 24 cocktailpølser
4 pølser eller 8 cocktailpølser
1 æg til pensling
1 æg til pensling
1 æg til pensling
Gær
Vand
Grahamsmel
Sukker
Salt
Olie - smagsneutral
Hvedemel
Tomatketchup
Cocktailpølser
Æg
Køkkenredskaber til pølsehorn
1 decilitermål
1 spiseske
1 teske
1 stor røreskål
1 lille gryde
1 piskeris
1 grydeske
Husholdningsfilm
Bagepapir
2 bageplader
1 kop
1 gaffel
1 bagepensel
1 bagerist
Decilitermål
Spiseske
Teske
Røreskål
Lille gryde
Piskeris
Grydeske
Husholdningsfilm
Bagepapir
Bageplade
Kop
Gaffel
Bagepensel
Bagerist
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Form pølsehorn:
13.
14.
15.
16.
17.
18.
Pensel og bag pølsehorn:
19.
Slå ægget ud i en kop. Pisk det sammen med en gaffel. Se videoen.
20.
21.
22.
23.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 602 kJ / 144 kcal
Protein: 12 %
Kulhydrat: 60 %
Fedt: 29 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer