- Hjem >
- Opskrifter >
- Madpakker >
- Bagværk til madpakken >
- Pølsehorn med pesto
Pølsehorn med pesto
Samlet tid: 2 timer
Arbejdstid: 65 min.
Sværhedsgrad: Medium
 
Tag dine pølsehorn til next level med et twist af pesto, der gør brødene ekstra bløde. Junior-kokken Victor har udviklet denne opskrift, hvor dejen også har fået et ekstra kick med squash. Og du kan stadig duppe pølsehornene i ketchup!
Tip: Bag en ekstra stor portion. Så er der til fryseren og til hele familien.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pølsehorn med pesto
Ingredienser
25 g gær
12 g gær
2 dl vand
½ dl vand
1 æg
1 æg
2 dl yoghurt naturel
1 dl yoghurt naturel
200 g grahamsmel
100 g grahamsmel
100 g squash
50 g squash
1 tsk. salt
½ tsk. salt
1 spsk. olie
½ spsk. olie
500 g hvedemel
250 g hvedemel
Evt. ½ dl mælk eller yoghurt til pensling
Evt. ¼ dl mælk til pensling
Fyld:
10 kyllingepølser eller 10 wienerpølser
5 kyllingepølser eller 5 wienerpølser
Ca. 1 dl. rød eller grøn pesto
Ca. ½ dl. rød eller grøn pesto
 
Gær
 
Vand
 
Æg
 
Yoghurt naturel
 
Grahamsmel
 
Squash
 
Salt
 
Olie - smagsneutral
 
Hvedemel
 
Mælk
 
Kyllingepølser
 
Pesto (rød)
Køkkenredskaber til pølsehorn med pesto
1 køkkenvægt
1 decilitermål
1 teske
1 spiseske
1 stor skål
1 lille gryde
1 røreske
1 kop
1 rivejern
Husholdningsfilm
Bagepapir
2 bageplader
1 kagerulle
1 bagepensel
 
Køkkenvægt
 
Decilitermål
 
Teske
 
Spiseske
 
Stor røreskål
 
Lille gryde
 
Røreske
 
Kop
 
Rivejern
 
Husholdningsfilm
 
Bagepapir
 
Bageplade
 
Kagerulle
 
Bagepensel
Sådan gør du
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
4.
5.
6.
Slå et æg ud i en kop, og kom det op i skålen. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Rør rundt. Se videoen.
7.
8.
Vask squashen. Tag et rivejern frem, og riv squashen på den grove side af et rivejern. Kom det hele op i skålen. Se videoen.
9.
10.
11.
12.
Form pølsehorn:
13.
14.
15.
Rul hver dejklump tyndt ud til et rektangel på cirka 25 x 40 cm. Skær hvert rektangel ud i 10 trekantede stykker. Se videoen.
Rul dejklumpen tyndt ud til et rektangel på cirka 25 x 40 cm. Skær rektanglet ud i 10 trekantede stykker. Se videoen.
16.
Kom en lille teskefuld pesto og en halv pølse på den brede ende af hver trekant.
17.
Rul dejen rundt om pølsen, og læg pølsehornet på en bageplade. Sørg for, at snippen ligger under pølsehornet, så det ikke folder sig ud under bagningen. Gentag med alle pølserne og dejstykkerne. Fordel pølsehornene på bagepladerne, så de ikke rører ved hinanden.
Bag pølsehornene:
18.
19.
Pensl hornene med mælk eller yoghurt. Lad dem hæve i cirka 15 minutter.
20.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per styk
Energi: 745 kJ / 178 kcal
Protein: 18 %
Kulhydrat: 62 %
Fedt: 20 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer
Inspiration
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
