Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Pizzaruller:

3.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

4.

Kom bagepapir på to bageplader. Fordel tortillas på bagepladerne.
Kom bagepapir på tre bageplader. Fordel tortillas på bagepladerne.
Kom bagepapir på en bageplade. Fordel tortillas på bagepladen.

5.

Kom 1 spiseske tomatsovs og lidt pesto på hver tortilla.

6.

Fordel ost og skinke på pizzaerne.

7.

Bag pizzaerne i ovnen i 4-5 minutter, til osten lige begynder at smelte. Bunden må ikke nå at blive sprød.

8.

Tag pizzaerne ud af ovnen. Pas på, du ikke brænder dig.

9.

Læg dem én efter én på et stykke madpakkepapir, og rul pizzaen sammen til en pizza-rulle. Luk enderne på madpakkepapiret, og skær rullerne over på midten.

Tilbehør:

10.

Skyl agurken og tomaterne, og skræl gulerødderne. Skær agurk og gulerødder i stave. Servér pizzarullerne med gnavegrønt til. Se videoen.

Næringsindhold per person

Energi: 2523 kJ / 603 kcal

Protein: 18 %

Kulhydrat: 51 %

Fedt: 31 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Gulerod i tykke og tynde stave

Gulerod i tykke og tynde stave

Inspiration

Muscolo-pizza

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 2 timer

Arbejdstid: 1 time 45 min.

Indbagt pizza med kødsovs

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 45 min.

Tortillapizza med rodfrugter

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 20 min.

Pizzadej med grahamsmel

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 2 timer

Arbejdstid: 45 min.