Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Gærdej:

3.

Læg bagepapir på en bageplade. Tænd oven på 225 grader.

4.

Dej: Smuldr gæren i en skål.
Se videoen.

5.

Kom vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Se videoen.

6.

Hæld vand, kærnemælk og olie i skålen. Rør det sammen, så gæren bliver opløst.

7.

Kom grahamsmel og salt i skålen, og rør det sammen.

8.

Kom lidt efter lidt hvedemelet i skålen, mens du rører dejen sammen.

9.

Kom lidt mel på bordet. Kom dejen ud på bordet, og ælt den færdig med hænderne. Se videoen.

10.

Kom dejen tilbage i skålen, og læg husholdningsfilm over skålen. Lad dejen hæve i 15 minutter.

Rulle pestosneglene:

11.

Kom lidt mel på køkkenbordet. Rul dejen ud til en firkant på cirka 20 x 40 centimeter. Kom lidt ekstra mel på bordet, hvis dejen klister til bordet. Dejen skal være cirka ½ centimeter tyk. Se videoen.

12.

Smør pesto ud på dejen i et jævnt lag med en dejskraber, og drys med ost. Se videoen.

13.

Rul dejen sammen på den lange led til en 40 centimeter lang pølse. Klem kanterne sammen med fingrene. Læg pølsen på et skærebræt, og skær den forsigtigt ud i 12 skiver. Se videoen.

14.

Læg pestosneglene på bagepladen med snippen under sneglen, og tryk dem lidt flade.

15.

Læg et rent viskestykke over pestosneglene, og lad dem hæve i 12-15 minutter.

16.

Bag pestosneglene på midterste rille i ovnen i 12-15 minutter, til de er gennembagte. Lad dem køle af på en bagerist.

Næringsindhold per portion

Energi: 601 kJ / 142 kcal

Protein: 12 %

Kulhydrat: 59 %

Fedt: 28 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Gærdej

Gærdej

Fingervarmt

Fingervarmt

Dej, ælte

Dej, ælte

Lav sprøde pestosnegle med Micki Cheng

Lav sprøde pestosnegle med Micki Cheng

Smøre fyld snegle

Smøre fyld snegle

Rulle snegle

Rulle snegle

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 65 min