- >
- Opskrifter>
- Madpakker>
- Bagværk til madpakken>
- Pestosnegle
Pestosnegle
Samlet tid: 120 min.
Arbejdstid: 81 min.
Sværhedsgrad: Medium
Her er den ideelle idé til madpakken, hvis leverdrengen er blevet lidt kedelig! Pestosneglene er hurtige at lave, og opskriften snegler sig på ingen måde af sted. Du kan putte dem i fryseren, så du altid har en ved hånden.
Opskriften giver cirka 12 pestosnegle.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pestosnegle
Dej:
25 g. gær
1 dl. vand
1 dl. kærnemælk eller mælk
½ tsk. salt
1 spsk. olie
1 dl. grahamsmel
4 ½ dl. hvedemel
Fyld:
50 g. pesto
1 dl. revet ost
Gær
Vand
Kærnemælk
Salt
Olie - smagsneutral
Grahamsmel
Hvedemel
Pesto (grøn)
Revet ost
Køkkenredskaber: til pestosnegle
1 køkkenvægt
1 målebæger
1 teske
2 spiseskeer
1 bageplade
Bagepapir
1 mellem skål
1 grydeske
Husholdningsfilm
1 kagerulle
1 dejskraber
1 stor skarp kniv
1 skærebræt
1 bagerist
Køkkenvægt
Målebæger
Teske
Spiseske
Bageplade
Bagepapir
Mellem røreskål
Grydeske
Husholdningsfilm
Kagerulle
Dejskraber
Stor skarp kniv - kokkekniv
Skærebræt
Bagerist
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Gærdej:
3.
4.
Se videoen.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Rulle pestosneglene:
11.
Kom lidt mel på køkkenbordet. Rul dejen ud til en firkant på cirka 20 x 40 centimeter. Kom lidt ekstra mel på bordet, hvis dejen klister til bordet. Dejen skal være cirka ½ centimeter tyk. Se videoen.
12.
Smør pesto ud på dejen i et jævnt lag med en dejskraber, og drys med ost. Se videoen.
13.
14.
15.
16.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 601 kJ / 142 kcal
Protein: 12 %
Kulhydrat: 59 %
Fedt: 28 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer