1. >
  2. Opskrifter>
  3. Madpakker>
  4. Frokostsalater>
  5. Pastasalat med skinke og sennepsdressing

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Pastasalat:

3.

Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken. Se videoen.

4.

Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget. Lad pasterne køle af. Hæld dem op i en stor skål.

5.

Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter under låg. Hæld majs, ærter og det kogende vand i et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i skålen med pasta.

6.

Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Kom den op i skålen med pasta. Se videoen.

7.

Skyl agurken, og skær den i små tern. Kom den op i skålen med pasta.

8.

Skyl salaten, og skær den i tynde strimler. Se videoen.

9.

Kom salaten og skinketernene op i skålen.

Sennepsdressing:

10.

Kom vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke.

11.

Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Se videoen.

12.

Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.

Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.

13.

Hæld dressingen over pastasalaten, og rør rundt.

Næringsindhold per portion

Energi: 2293 kJ / 5488 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 49 %

Fedt: 34 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Pasta, koge

Pasta, koge

Peberfrugt, tern

Peberfrugt, tern

Skylle og skære icebergsalat

Skylle og skære icebergsalat

Krydderurter, hakke

Krydderurter, hakke

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min