- Hjem >
- Opskrifter >
- Aftensmad >
- Pasta, ris og nudler >
- Øvrig pasta >
- Pastaret med ricotta
Pastaret med ricotta
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 55 min.
Sværhedsgrad: Nem

Ricotta smager dejligt og giver en cremet smag til denne dejlige, nemme og enkle pastaret.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pastaret med ricotta
Ingredienser
400 g. friske lasagneplader
600 g. friske lasagneplader
200 g. friske lasagneplader
500-750 g. broccoli eller blomkål
750-1000 g. broccoli eller blomkål
250-350 g. broccoli eller blomkål
500 g. ricotta
750 g. ricotta (frisk, italiensk ost)
250 g. ricotta (frisk, italiensk ost)
2-3 tsk. fint revet citronskal
3-4 tsk. fint revet citronskal
½ tsk. fint revet citronskal
1 bundt frisk basilikum
1 ½ bundt frisk basilikum
½ bundt frisk basilikum
7 tsk. salt
10 tsk. salt
4 tsk. salt
Lidt friskkværnet peber
Tilbehør
4 skiver fuldkornsbrød
6 skiver fuldkornsbrød
2 skiver fuldkornsbrød

Lasagneplader (fuldkorn)

Broccoli

Ricotta

Citron

Basilikum

Salt

Peber

Fuldkornsbrød
Køkkenredskaber til pastaret med ricotta
1 sæt måleskeer
2 måleskeer
1 decilitermål
1 køkkenvægt
1 mellem gryde med låg
1 hulske
2 mellem skåle
1 lille skål
1 spiseske
1 rivejern
1 balje
1 viskestykke
1 stor skarp kniv
1 skærebræt
1 grydeske
1 dørslag
1 serveringsfad

Måleskeer

Decilitermål

Køkkenvægt

Mellem gryde

Hulske

Mellem røreskål

Lille røreskål

Spiseske

Rivejern

Viskestykke

Stor skarp kniv - kokkekniv

Skærebræt

Grydeske

Dørslag

Serveringsfad
Sådan gør du
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Broccoli:
3.
4.
5.
6.
7.
Ricottablanding:
8.
9.
10.
11.
12.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Koge lasagneplader:
13.
14.
15.
16.
17.
18.
Ved bordet:
19.
Læg en varm lasagneplade på tallerkenen. Smør et tyndt lag af ricotta-krydderurteblandingen på lasagnepladen. Server med broccoli og brød.
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2151 kJ / 512 kcal
Protein: 17 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 33 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer
Inspiration