- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Verdensmad>
- Europa>
- Italiensk>
- Pasta Alfredo med broccoli
Pasta Alfredo med broccoli
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Mums! Cremet og lækker. Det er vist den bedste måde at beskrive den her lækre pasta alfredo med broccoli på.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pasta alfredo med broccoli
Sovs
1 løg
1 ½ løg
½ løg
2 fed hvidløg
3 fed hvidløg
1 fed hvidløg
300 g. asparges-broccoli eller broccoli
450 g. asparges-broccoli eller broccoli
150 g. asparges-broccoli eller broccoli
100 g. parmesan
150 g. parmesan
50 g. parmesan
400 g. kyllinge-inderfilet
600 g. kyllinge-inderfilet
200 g. kyllinge-inderfilet
1 spsk. olie
3 dl. madlavningsfløde
5 dl. madlavningsfløde
2 dl. madlavningsfløde
1 knivspids peber
1 tsk. salt
Pasta
1 tsk salt
400 g. fuldkornspasta
600 g. fuldkornspasta
200 g. fuldkornspasta
Løg
Hvidløg
Aspargesbroccoli
Parmesanost
Kyllingeinderfilét
Olivenolie
Madlavningsfløde
Peber
Salt
Spaghetti
Køkkenredskaber til pasta alfredo med broccoli
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 decilitermål
1 teske
2 skærebrætter
2 store skarpe knive
1 rivejern
2 store gryder med låg
1 grydeske
1 dørslag
Køkkenvægt
Spiseske
Decilitermål
Teske
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Rivejern
Stor gryde
Grydeske
Dørslag
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sovs:
3.
Pil og hak løg og hvidløg fint. Se videoen.
4.
Skyl asparges-broccolien. Skær hovederne fra stilken. Læg hovederne til side, og skær stilkene i små stykker på cirka 1 centimeter.
5.
Riv parmesanen på den fine side af rivejernet. Se videoen.
6.
Tag et rent skærebræt og en ren skarp kniv. Skær kyllingebryst-fileterne i små tern. Husk at vaske hænder, når du har rørt ved råt kød.
Spaghetti:
7.
Kom 3 liter vand plus salt i en stor gryde. Tænd for høj varme, og læg låg på. Når vandet koger, tilsætter du spaghettien. Skru ned på middel varme. Læs på pakken, hvor lang tid spaghettien skal koge. Fortsæt med sovsen, mens pastaen koger.
Sovs - fortsat:
8.
Kom olie i en gryde, og varm den op til middel varme. Kom kylling i gryden, og lad det stege i cirka 2-3 minutter, eller til det begynder at tage farve.
9.
Kom så løg og hvidløg i gryden, og steg det yderligere i 2 minutter.
10.
Kom fløde og parmesan og asparges-broccoli-stilkene ned gryden, skru ned til lav varme, og lad det simre i yderligere 2 minutter. Smag sovsen til med salt og peber.
Samle retten:
11.
Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og spaghetti i, og lad det dryppe af.
12.
Kom pasta og asparges-broccoli-hovederne ned i sovsen, og bland det godt sammen.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2986 kJ / 714 kcal
Protein: 29 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 25 %
Kostfibre: 3 %
Kokkeskolevideoer