Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Koge pasta:

3.

Kom 3 liter vand i en gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Bræk pastaerne/spaghettierne i 3 stykker, så de bliver mindre. Kog dem, som der står på pakken. Gør fyldet klar imens. Se videoen.

Fyld:

4.

Tænd ovnen på 200 grader.

5.

Skræl og riv gulerødder på den grove side af rivejernet. Kom dem op i en stor røreskål. Se videoen.

6.

Pil og riv løget på den grove side af rivejernet. Kom det op i skålen. Se videoen.

7.

Pil og pres hvidløgene, og kom dem op i skålen. Se videoen.

8.

Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Kom dem op i skålen. Se videoen.

9.

Slå et æg ud i en kop. Hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

10.

Kom skinkestrimler, muskatnød, revne gulerødder, salt, peber, æg og madlavningsfløde op i skålen, og rør det sammen.

Pasta, fortsat:

11.

Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget.

Samle mac and cheese muffins:

12.

Kom muffinformene i metalformen eller på en bageplade. Fordel pastaen i muffinformene, til de er ⅔ fyldte. Kom grøntsagsfyldet ovenpå pastaen. Drys med revet ost.

13.

Bag dine mac and cheese muffins i 15-20 minutter, eller til osten bliver gylden.

Næringsindhold per portion

Energi: 2021 kJ / 483 kcal

Protein: 23 %

Kulhydrat: 34 %

Fedt: 40 %

Heraf mættet fedt: 11 g.

Kostfibre: 3 %

Kokkeskolevideoer

Pasta, koge

Pasta, koge

Sådan river du gulerødder groft og fint

Sådan river du gulerødder groft og fint

Løg, rive

Løg, rive

Presse hvidløg

Presse hvidløg

Peberfrugt, tern

Peberfrugt, tern

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 140 min

Arbejdstid: 90 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min