Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Tærtebund:

3.

Bland hvedemel, grahamsmel og salt i en minihakker eller foodprocessor.

4.

Skær smørret i tern, og kom det op i minihakkeren. Blend, til konsistensen minder om revet parmesan.

5.

Slå et æg ud i en kop, og tjek for skaller. Kom vandet ned til ægget, og rør de to ting sammen. Kom blandingen ned til melet i minihakkeren. Se videoen.

6.

Blend igen, til dejen hænger sammen.

7.

Kom dejen i en frysepose, og læg den på køl i 30 minutter.

Fyld:

8.

Slå et æg ud i en kop, tjek for skaller, og hæld det over i en skål. Fortsæt på samme måde med resten af æggene. Se videoen.

9.

Kom hytteost, yoghurt, salt og peber i skålen, og rør det sammen med en gaffel.

10.

Skyl broccolien, og del den i små buketter. Se videoen.

11.

Vend broccolien i tærtefyldet, og sæt det til side.

12.

Skær baconskiverne ud i mindre stykker, og læg også dem til side.

Tærtedej, fortsat:

13.

Forvarm ovnen til 200 grader.

14.

Rul tærtedejen ud, så den passer med tærteformen, og placer den så i formen. Se videoen.

15.

Skær evt. overskydende dej væk.

16.

Prik bunden med en gaffel, og bag tærtebunden i 5 minutter.

Samle tærte:

17.

Tag tærtebunden ud af ovnen, og hæld fyldet i.

18.

Fordel baconstykkerne på toppen af tærten.

19.

Bag broccolitærten i midten af ovnen i cirka 30 minutter.

Næringsindhold per portion

Energi: 2268 kJ / 542 kcal

Protein: 28 %

Kulhydrat: 32 %

Fedt: 36 %

Heraf mættet fedt: 11 g

Kostfibre: 2 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Broccoli, ordne og rense

Broccoli, ordne og rense

Tærte i form

Tærte i form

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 55 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min