Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd ovnen på 130 grader varmluft.

4.

Hak mandlerne og nødderne fint. Se videoen.

5.

Fjern stenene fra dadlerne. Hak dadlerne fint.

6.

Kom den kondenserede mælk i en gryde, og varm den op ved middelvarme, til den er lillefingervarm. Mærk efter med en finger. Den skal være lige så varm, som din finger, men ikke så varm, at du brænder dig. Se videoen.

7.

Kom hakkede mandler, nødder, dadler og kokosmel ned i den kondenserede mælk. Rør rundt i gryden, til det er jævnt fordelt.

8.

Tilsæt havregrynene, og rør det hele godt sammen. Det skal være klistret.

9.

Kom bagepapir i et ovnfast fad.

10.

Fordel massen til myslibarerne i fadet med en dejskraber. Skyl dejskraberen med lidt koldt vand inden, så er det nemmere.

11.

Bag myslibarerne i ovnen i 45-60 minutter.

12.

Tag den bagte masse ud af formen, og lad den køle af på en bagerist i cirka 10 minutter.

13.

Skær den ud i myslibarer. Du kan både lave små hapsere og lidt større barer. Opbevar dine myslibarer i en lufttæt beholder.

Næringsindhold per portion

Energi: 1105 kJ / 264 kcal

Protein: 11 %

Kulhydrat: 56 %

Fedt: 33 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Fingervarmt

Fingervarmt

Inspiration

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 0 min