1. >
  2. Opskrifter>
  3. Desserter>
  4. Havregrynskugler

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tag smørret ud af køleskabet i god tid, så det bilver blødt. Skær smørret i små stykker. Se videoen.

4.

Kom blødt smør, havregryn, kokosmel, flormelis, kakaopulver og evt. lidt færdigbrygget kaffe i en stor skål. Ælt det hele sammen til en klump med hænderne. Smag til med havregryn, flormelis og kakaopulver.

5.

Dæk skålen med husholdningsfilm og stil massen i køleskabet i mindst 20 minutter.

6.

Tag skålen ud af køleskabet. Tril massen til små kugler mellem hænderne.

7.

Hæld kokosmel eller havregryn i en lille skål. Tril kuglerne i skålen, til de er dækkede. Opbevar havregrynskuglerne i køleskabet.

Næringsindhold per portion

Energi: 577 kJ / 138 kcal

Protein: 6 %

Kulhydrat: 31 %

Fedt: 63 %

Heraf mættet fedt: 6,7 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Smør, sådan laver du det blødt

Smør, sådan laver du det blødt

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min