Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Læg smørret på køkkenbordet, så det kan blive blødt ved stuetemperatur. Se videoen.

4.

Kom blødt smør, havregryn, kokosmel, flormelis, kakaopulver og evt. lidt færdigbrygget kaffe i en stor skål. Ælt det hele sammen til en klump med hænderne. Smag til med havregryn, flormelis og kakaopulver.

5.

Dæk skålen med husholdningsfilm og stil massen i køleskabet i mindst 20 minutter.

6.

Tag skålen ud af køleskabet. Tril massen til små kugler mellem hænderne.

7.

Hæld kokosmel eller havregryn i en lille skål. Tril kuglerne i skålen, til de er dækkede.

8.

Opbevar havregrynskuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet.

Næringsindhold per portion

Energi: 7954 kJ / 1901 kcal

Protein: 5 %

Kulhydrat: 28 %

Fedt: 64 %

Heraf mættet fedt: 96 g.

Kostfibre: 3 %

Kokkeskolevideoer

Smør, sådan laver du det blødt

Smør, sådan laver du det blødt

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min