- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Pasta, ris og nudler>
- Øvrig pasta>
- Mountainbike syrepasta
Mountainbike syrepasta
Samlet tid: 90 min.
Arbejdstid: 90 min.
Sværhedsgrad: Medium
At køre mountainbike kan godt give syre i benene! Denne pasta-ret er fantastisk efter hård motion, for den giver ny energi til trætte ben.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til mountainbike syrepasta
Sovs
1 dl vand
1 ½ dl vand
½ dl vand
½ broccoli
¾ broccoli
¼ broccoli
2 spsk. peanutbutter
3 spsk. peanutbutter
1 spsk. peanutbutter
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
1 citron
½ citron
½ tsk. salt
1 tsk. salt
¼ tsk. salt
300 g. cherrytomater
450 g. cherrytomater
150 g. cherrytomater
Paneret torsk
1 dl rugmel
1 ½ dl rugmel
½ dl rugmel
4 torskefileter
6 torskefileter
2 torskefileter
20 g. smør
30 g. smør
10 g. smør
Pasta
5 l vand
7 ½ l vand
2 ½ l vand
2 spsk. salt
3 spsk. salt
1 spsk. salt
500 g. fuldkornspasta
750 g. fuldkornspasta
250 g. fuldkornspasta
Vand
Broccoli
Peanutbutter
Olie - smagsneutral
Citron
Salt
Cherrytomat
Rugmel
Torsk
Smør
Spaghetti
Køkkenredskaber til mountainbike syrepasta
1 køkkenvægt
2 deciltermål
4 spiseskeer
2 teskeer
1 lille gryde med låg
1 stor skarp kniv
1 skærebræt
1 lille skål
2 stegepander
1 grydeske
1 dyb tallerken
1 paletkniv
4 stk. køkkenrulle
6 stk. køkkenrulle
2 stk. køkkenrulle
1 stor gryde med låg
1 dørslag
Køkkenvægt
Decilitermål
Spiseske
Teske
Lille gryde
Stor skarp kniv - kokkekniv
Skærebræt
Lille røreskål
Stegepande
Grydeske
Dyb tallerken
Paletkniv
Køkkenrulle
Stor gryde
Dørslag
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Stegt broccoli:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Paneret fisk:
15.
Hæld rugmel i en dyb tallerken.
Kom rugmel i en dyb tallerken.
16.
Vend torskefileterne i rugmelet. De skal være dækket af rugmel på begge sider. Tryk det godt fast. Vask hænder, når du har rørt ved rå fisk.
Stege fisk:
17.
18.
19.
20.
21.
Pasta:
22.
23.
24.
25.
26.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 3337 kJ / 795 kcal
Protein: 22 %
Kulhydrat: 59 %
Fedt: 19 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer