Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Grøntsager:

3.

Skyl broccolien, og del den i små buketter. Skær stokken i små tern. Se videoen.

4.

Skær bunden af porren. Skær toppen af, hvis den er vissen. Skær et snit på langs af porren, og skyl den grundigt med vand. Skær porren i tynde ringe. Se videoen.

5.

Skyl grønkålen grundigt i en skål med vand, og riv bladene af hver stilk. Skær grønkålsbladene i små stykker. Se videoen.

6.

Pil hvidløgsfeddene. Se videoen.

Panering af kyllingefileter:

7.

Bland mel, hvidløgspulver og paprika sammen i en dyb tallerken.

8.

Skær kyllingebrysterne i halve for at lave tyndere fileter. Se videoen.

9.

Vend kyllingebrystfileterne i melblandingen, og læg dem tilbage på skærebrættet.

10.

Varm en stor stegepande eller gryde op til høj varme. Kom olie på.

11.

Kom de panerede kyllingebrystfileter på panden. Steg dem i cirka 4 minutter på hver side, til de er gyldenbrune.

12.

Læg de stegte kyllingefileter på en ren tallerken.

Cremet sauce:

13.

Kom eventuelt lidt mere olie på panden. Sauter broccolibuketterne i 3 minutter, til de er blevet blanke. Læg dem på en ren tallerken. Se videoen.

14.

Kom eventuelt lidt mere olie på panden, og steg porrerne i 2 minutter.

15.

Pres hvidløgene direkte ned i panden, og lad dem stege med i 1 minut, til de dufter.

16.

Tilsæt tørret timian, chiliflager, madlavningsfløde, hønsebouillon og vand.

17.

Tilsæt til de soltørrede tomater, og rør rundt, indtil saucen er godt blandet.

18.

Riv parmesanost på et rivejern direkte, og tilsæt det. Skru ned på middel varme.

19.

Tilsæt hakket grønkål og de sauterede buketter broccoli, og rør rundt.

20.

Lad retten simre i 5 minutter, mens du rører rundt. Saucen skal tykne og boble. Smag til med salt og peber.

21.

Tilsæt kyllingefileterne, og tryk dem lidt ned i retten. Lad dem koge med i cirka 10 minutter. Kog pastaen imens.

Pasta:

22.

Kom vand og salt i gryden. Bring vandet i kog ved høj varme. Se videoen.

23.

Kog pasta i cirka 8 minutter. Se den præcise tid på pakken.

24.

Mærk med en gaffel, om pastaen er færdig. Den skal være al dente. Sæt et dørslag i vasken, og hæld pastaen i dørslaget.

25.

Anret pasta, kylling, grøntsager og sauce på tallerknerne.

26.

Drys eventuelt med ekstra revet parmesan. Mums - så er der Marry Me Chicken!

Næringsindhold per portion

Energi: 3158 kJ / 752 kcal

Protein: 28 %

Kulhydrat: 42 %

Fedt: 27 %

Heraf mættet fedt: 8,2 g

Kostfibre: 2 %

Kokkeskolevideoer

Broccoli, ordne og rense

Broccoli, ordne og rense

Porrer

Porrer

Grønkål, ordne

Grønkål, ordne

Presse hvidløg

Presse hvidløg

Butterfly udskæring af kyllingebrystfilet

Butterfly udskæring af kyllingebrystfilet

Grøntsager, sautere

Grøntsager, sautere

Pasta, koge

Pasta, koge

Inspiration

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 35 min