Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Pak marcipanen ud.

4.

Drys flormelis ud på bordet. Ælt marcipanen med flormelis indtil alt flormelissen er æltet ind i marcipanen.

5.

Lav en lille fordybning i marcipanen. Hæld glukosesirup ned i fordybningen. Ælt glukosesiruppen ind i marcipanen.

6.

Tilsæt evt. lidt frugtfarve og ælt marcipanen godt til alt marcipanen har samme farve.

7.

Lav sjove og flotte figure med marcipanen.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min