1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Bagværk >
  4. Kagepynt >
  5. Marcipanpynt

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Pak marcipanen ud.

4.

Drys flormelis ud på bordet. Ælt marcipanen med flormelis indtil alt flormelissen er æltet ind i marcipanen.

5.

Lav en lille fordybning i marcipanen. Hæld glukosesirup ned i fordybningen. Ælt glukosesiruppen ind i marcipanen.

6.

Tilsæt evt. lidt frugtfarve og ælt marcipanen godt til alt marcipanen har samme farve.

7.

Lav sjove og flotte figure med marcipanen.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Smørcreme med chokolade

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 60 min.

Hvid glasur

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 20 min.

Arbejdstid: 20 min.

Æblemos

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 45 min.

Smeltet chokolade - temperering af chokolade

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 30 min.